מי שאוהב בשר יודע ש "על האש" הוא אירוע מרגש.
מי שגם מבין קצת יוכל לאשר שהתהליך מתחיל הרבה הרבה לפני הנחת הבשר על המנגל.
ראשית, רכישת בשר איכותי, אחסונו בתנאים אופטימליים, השרייתו במרינדה נכונה, תיבולו בכמות המושלמת ולבסוף, צלייתו באופן מדוייק על הגריל.
כמעט 3 עשורים בתור שף בשרים פרטי נתנו לי את הכלים להוציא את זה לפועל, להגיע אליכם ולעשות לכם אירוע בלתי נשכח, עשיר בטעמים ובריחות שלא תשכחו הרבה זמן.
עכשיו זה הזמן שלכם לסגור אירוע שיהיה לא פחות ממושלם והיו בטוחים שזו תהיה שיחת היום, כל יום בזמן הקרוב.
ניתן לבצע שינויים, להוסיף או לגרוע מנות.
פוקצ׳ה אפייה במקום עם מטבלים
מלא/י את הטופס ואחזור אליך בהקדם
❞ פניתי לששי לאחר שקיבלתי המלצות חמות מאנשים שטעמו מהאוכל שלו. עשיתי אירוע למשפחתי המורחבת לכבוד יום ההולדת של הבן שלי. מלבד הגיוון המטורף שיש לו להציע מבחינת מאכלים בשרים/גבינות/טבעוני/קינוחים ומה לא, ששי גם ידע לכוון אותי לפי האנשים שהוזמנו וכמויות כמעט מדוייקות ללא כוונת רווח. היה לו חשוב שהכמות תהיה מספקת איכותית … ❝