אחת השאלות שאני נתקל בהן כמעט כל הזמן (לעיתים עוד בטרם הספקתי לדבר עם לקוחות) היא מהם המחירים של שף פרטי.
מכיוון שכך, החלטתי לשים הכל במרוכז פה ואני מקווה שזה יעזור לכם להחליט, או להתכונן לשיחה איתי במידה ותרצו שאגיע אליכם.
אז רק כדי לעשות סדר, המחירים משתנים ע"פ סוג האירוע, מספר המשתתפים, והתפריט הנבחר.
לדוגמא:
לקבלת הערכת מחיר ראשונית לחצו על כפתור הווצאפ בתחתית המסך בצד שמאל או צרו קשר.
כאמור, המחירים משתנים לפי סוגי הארוחות והתוספות.
דוגמאות לתוספות: יין, וויסקי, תוספת מלצרים (לאירועים גדולים יותר).
אצל המכשף ניתן להזמין תפריטים כמעט מכל סוג וכמעט לכל כיס (עם דגש על כמעט, שף פרטי זה בכל זאת מותרות)
הזמנת שף פרטי זה בילוי של העידן החדש. המודעות לכך עלתה פלאים בתקופת הקורונה כשאנשים ישבו בבית ולא היו הרבה אופציות לבילוי טוב.
אבל תמיד עולה השאלה מה השף עושה ומה גורם למחירים.
הנה חלק מהדברים שהשף עושה מאחורי הקלעים:
אחד הדברים שאני הכי נהנה לעשות ולדעתי הוא המפתח של אירוע מוצלח הוא התכנון.
תקשורת עם אנשים היא אחד הצדדים החזקים שלי ואני מאד נהנה לדבר, להבין אתכם, מה בדיוק אתם צריכים, ואיך אתם מדמיינים את האירוע המושלם.
בפגישה איתכם – הלקוחות, חשוב לי גם להבין מה אתם לא אוהבים באירוע, האם יש מאכלים שיכולים להרוס לכם?
ומה עם אלרגיות – האם יש סועד שאלרגי למשהו? האם יש דיאטות מיוחדות? האם יש טבעוניים?
לפי כל זה אנחנו מתכננים את האירוע: סוג התפריט, סדר המנות, אופי האירוע וכן הלאה.
האירוע שלכם צריך להיות לא פחות ממושלם.
חשוב לדעת שלאחר ההזמנה, אני עושה את הקניות באופן פרטי. אין לי איזה מפעל שמספק לי את הסחורה, אני הולך וקונה מהמקומות הטובים ביותר באיזור גוש דן.
יש לי את המקומות בהם אני אוהב לקנות.
מה שחשוב פה זה שאני מבצע כל קניה פר לקוח כך שאני בוחר בפינצטה את המצרכים עליהם סיכמנו במעמד ההזמנה.
זה חלק מהעבודה ואני משקיע בקניות עבור כל לקוח, בעיקר כי זו האומנות שלי ואני אוהב להביא אליכם את המקסימום, אבל גם כי הבריאות שלכם חשובה לי לא פחות מההנאה שלכם.
לאחר הקניות אני לוקח הכל למטבח שלי או שלכם, תלוי מה סיכמנו, ומכין את האוכל.
החלק הזה הוא המרכזי ובו אני משקיע את כל כולי. זו האהבה שלי ואני נהנה כל פעם כי אני מדמיין את החיוך שלכם בטעימות שלי.
הכנת האוכל יכולה לקחת לי בין 3-6 שעות בסיומן אני יודע שהאירוע הולך להיות טוב.
תלוי בסמיכות לאירוע, אני אורז את האוכל המוכן ואז אם צריך לצאת לאירוע פשוט מעמיסים על האוטו ואם יש כמה שעות או שהאירוע למחרת, אני מאחסן במזווה ובמקרר.
ברוב המקרים ההכנה היא בסמיכות לאירוע והאוכל מגיע אליכם בסמוך למועד ההכנה.
נקיון והגיינה הם חלק חשוב מהעבודה ואני מתגאה בכך שאני משאיר את המקום נקי לאחר האירוע.
הנקיון אמור להיות חלק מהעסקה וזו שאלה שכדאי שתשאלו כאשר אתם מחפשים שף פרטי. השארת אירוע לא נקי עלול לגרור מזיקים ומחלות וכפי שאמרנו, הבריאות שלכם חשובה יותר מהכל.
מלא/י את הטופס ואחזור אליך בהקדם
Automated page speed optimizations for fast site performance