מנגליסט גרילמן

על האשששש

בישראל בעבר, היו עושים על האש בעיקר ביום העצמאות אך כיום הברביקיו (או בשמו הישראלי, על האש / מנגל) הפך להיות דבר שבשגרה.
הפכנו לעם שיודע “למנגל”, כלומר שמבין בכל התהליך, כולל היכולת להעריך בשר איכותי.
מה יותר כיף מלקנות קצת אלכוהול, כמה נתחי בשר איכותיים ולהזמין חברים טובים
לערב שכולו מעושן ומתובל בריחות וטעמים מופלאים?

אני אגיד לכם מה יותר כיף –
להזמין מנגליסט גרילמן מקצוען שיטפל בכל העניין בזמן שאתם מארחים ונהנים.

אחרי כמעט 30 שנים בתחום המסעדנות, אשמח לאפשר לכם להנות מהאירוע ובזמן שאתם עם האורחים להנות מהתפריט הבשרי שכבר יהיה על האש.

תנו ל מאסטר הברביקיו

  • לבחור עבורכם את הנתחים הכי מובחרים
  • לתבל באופן מושלם
  • לצלות אותם במידת מדוייקת כמו במסעדת מישלן.

לא רק לקרנבורים

אחת לשנה, אנו, אזרחי מדינת ישראל, מתאספים סביב מנגלים
וחוגגים את עצמאותנו.
עם משפחה, חברים או קולגות לעבודה, כמעט כל העם עושה מפגש על האש.
אבל כפי שאמרנו, כיום יום העצמאות הוא רק תירוץ כי חגיגות על האש הן האירוע הכי נפוץ שיש.
כיום מזמינים את המכשף לאירועי בשר בחתונות ,
בר מצוות, ימי הולדת, מסיבות רווקים וגם בריתות.

אנטריקוט משובח, דגים מעולים או סטייק טופו עסיסי,
אצלי כולם יצאו שבעים ומרוצים.

כיום סגנון האירועים שונה לחלוטין ממה שהיה נהוג בעבר.
אז, עיקר החגיגה היה הארוחה עצמה.  כיום יש מנות מסתובבות, ראשונות, עיקריות, תוספות סלטים וקינוחים וכאשר האורחים נכנסים לאירוע, דעתם על המנה הראשונה שיטעמו היא שעלולה לקבוע את דעתם על כלל האוכל שעתיד לבוא ועל כן כל מנה חייבת להיות מושקעת בנראות ובטעם, החל ממנות מסתובבות ועד לקינוחים – כולל.
תחשבו על כל אירוע שהייתם בו ומה זכרתם ממנו, לרוב זה האוכל
ולכן חשוב שיהיה מושלם.

יוצאים לדרך

השלב הבא אחרי שהחלטתם להרים אירוע על האש עם כמה חברים טובים או בני משפחה הוא בד”כ לשוחח איתי. כאן אנחנו בד”כ מתחילים כבר לתכנן את האירוע. 
בהנחה שיש חיבור טוב ואנו מחליטים לעבוד ביחד, המטרה שלי מכאן ואילך הוא שתהיו רגועים.  יהיה שפע והאיכות מובטחת!!
אין לכם דאגות על הראש כמו קניות והכנת האוכל.
אגיע אליכם הביתה עם כל הציוד הנדרש כולל מנגל מקצועי ונתחים מובחרים.
את הערב נתחיל בפוקצ’ות המכשף בליווי מטבלים משגעים.
נמשיך במנות ראשונות ריחניות שיפתחו את התאבון
הקסם האמיתי מתחיל על המנגל כאשר הנתחים העסיסיים עולים על האש
ולאחר מכן מוגשים לשולחן במידות צליה מדוייקות ובליווי ניחוחות מהפנטים. שיא הקסם הוא הטעם כמובן.

להיות מנגסליסט זה לא עניין של מה בכך.
מלבד תיבול מושלם ובחירת נתחים נכונים ומובחרים
יש את עניין הצלייה המדוייקת שגם אם נראה כי זה קל לעמוד כמה שעות מול מנגל
בתוך ענן עשן ולנפנף, בסוף אם לא למדתם להוציא את הבשר ברמת הצלייה הנכונה, אז לא ממש משנה כמה הבשר איכותי או התיבול מהמם…
אני חושב שבשביל להיות מנגליסט / גרילמן טוב, צריך לאהוב בשר!
להתייחס בכבוד לנתחים ולקחת ברצינות את נושא הצלייה.
לא משנה אם עשיתי כבר אלפי אירועים, לפני כל אירוע אני מקדיש זמן רב לשיחה עם הלקוחות על מנת להבין מה סגנון האירוע ומי קהל היעד המוזמן.
על מנת שהערב החגיגי שלהם יהיה לא פחות ממדהים.

לסיכומו של עניין

מנגליסט טוב ישדרג לכם משמעותית את האירוע. אם אתם עומדים לעשות אירוע גריל, דברו איתי, ובואו נתכנן ביחד כדי להרים אירוע שלא ישכחו!

לייעוץ אישי והצעת מחיר

מלא/י את הטופס ואחזור אליך בהקדם

×

האתר של ששון ישראל

×