מנגליסט גרילמן

על האשששש

במדינה כמו שלנו שברביקיו או בשמו הישראלי –
"על האש"/ מנגל – 
חוגגים מינימום פעם בשנה ביום העצמאות ומקסימום אינו ידוע,
הפכנו לעם שיודע למנגל,
שיודע לאכול וגם להעריך בשר איכותי.
מה יותר כיף מלקנות קצת אלכוהול,
כמה נתחי בשר איכותיים
ולהזמין חברים טובים
לערב שכולו מעושן ומתובל בריחות וטעמים מופלאים?
אני אגיד לכם מה יותר כיף –
להזמין מנגליסט גרילמן מקצוען שיטפל בכל העניין
בזמן שאתם מארחים ונהנים.
אחרי כמעט 30 שנים בתחום המסעדנות,
אשמח לאפשר לכם 
להנות מהאירוע ובזמן שאתם עם האורחים שלכם התפריט הבשרי  הנדיר שכתבתי כבר יהיה על האש.
תנו ל מאסטר הברביקיו
לבחור עבורכם את הנתחים הכי מובחרים,
לתבל באופן מושלם
ולצלות אותם במידת מדוייקת כמו במסעדת מישלן.

לא רק לקרנבורים

אחת לשנה מתאספים אזרחי מדינת ישראל סביב מנגלים
וחוגגים את עצמאותנו.
עם משפחה , עם חברים או קולגות לעבודה,
כמעט כל העם עושה מפגש על האש.
אבל יום העצמאות הוא רק תירוץ
כי חגיגות על האש הן האירוע הכי נפוץ שיש.
אינספור פעמים מינגלתי בחתונות ,
בר מצוות וימי הולדת, מסיבות רווקים וגם בריתות.
בשנים האחרונות ,
בכל אירוע יש גם אורחים צמחוניים וטבעוניים
ויש לי תפריטים שנועדו לספק מענה לכולם.
אנטריקוט משובח, דגים מעולים או סטייק טופו עסיסי,
אצלי כולם יצאו שבעים ומרוצים.

כיום סגנון האירועים שונה לחלוטין ממה שהיה נהוג בעבר.
אז , עיקר החגיגה היה הארוחה עצמה
אבל כיום יש מנות מסתובבות,
ראשונות, עיקריות, תוספות סלטים וקינוחים
וכאשר האורחים נכנסים לאירוע ,
דעתם על המנה הראשונה שיטעמו
היא שעלולה לקבוע את דעתם על כלל האוכל שעתיד לבוא
ועל כן כל מנה חייבת להיות מושקעת בנראות ובטעם
החל ממנות מסתובבות ועד לקינוחים – כולל.
תחשבו על כל אירוע שהייתם בו ומה זכרתם ממנו, לרוב זה האוכל
ולכן חשוב שיהיה מושלם.

יוצאים לדרך


אז החלטתם להרים אירוע על האש
עם כמה חברים טובים או בני משפחה
והחלטתם, לאחר ששוחחנו, להזמין אותי לפנק אתכם.
דבר ראשון אתם יכולים להיות רגועים, יהיה שפע,
האיכות מובטחת!!
אין לכם דאגות על הראש כמו קניות והכנת האוכל.
אגיע אליכם הביתה עם כל הציוד הנדרש
כולל מנגל מקצועי ונתחים מובחרים.
את הערב נתחיל בפוקצ'ות מדהימות
שאני מכין בליווי מטבלים משגעים.
נמשיך במנות ראשונות ריחניות שיפתחו את התאבון
ואז הקסם האמיתי יתחיל כאשר אצית את המנגל
ולאט לאט יעלו הנתחים העסיסיים על האש
ויוגשו לשולחן במידות צליה מדוייקות ובליווי ניחוחות מהפנטים
ויענגו את החך של כל מי שיטעם מהם.

להיות מנגסליסט זה לא עניין של מה בכך.
מלבד תיבול מושלם ובחירת נתחים נכונים ומובחרים
יש את עניין הצלייה המדוייקת ,
שגם אם נראה כי זה קל לעמוד כמה שעות מול מנגל
בתוך ענן עשן ולנפנף,
בסופו של עניין , אם לא למדתם להוציא את הבשר ברמת הצלייה הנכונה
לא משנה כמה הבשר איכותי או התיבול מהמם.
אני חושב שבשביל להיות מנגליסט / גרילמן טוב,
צריך לאהוב בשר!
להתייחס בכבוד לנתחים ולקחת ברצינות את נושא הצלייה.
לא משנה אם עשיתי כבר אלפי אירועים,
לפני כל אירוע אני מקדיש זמן רב לשיחה עם הלקוחות שלי על מנת להבין
מה סגנון האירוע ומי קהל היעד המוזמן
על מנת שהערב החגיגי שלהם יהיה לא פחות ממדהים.

לסיכומו של עניין

אז עכשיו, אחרי שכבר הסברתי עד כמה אני אוהב את מה שאני עושה
וכמה אני טוב בזה,
כל שנותר לכם זה לתכנן איתי את האירוע הבא שלכם.
נשתף פעולה בכדי להרים אירוע שלא ישכחו!
אירוע עם אוכל מצויין ואוירה טובה
כי בינינו, אוכל זה החיים ואין שום דבר שישתווה לביס המושלם.

לייעוץ אישי והצעת מחיר

מלא/י את הטופס ואחזור אליך בהקדם

×

האתר של ששון ישראל

×