שף פרטי לאירועים

שף פרטי לאירועים

לפני הכל…

לאחרונה, אולי כתוצאה מהשנתיים האחרונות שעברות על מדינתנו הקטנה, נוצרה תחושה של כבדות מהשגרה היומיומית. יש מחסור בפעילויות בגלל הבידודים
ופועל יוצא מכך היא עייפות בלתי נשלטת.
השגרה נהית לוחצת,ולכן אם יש סיבה למסיבה כגון יום הולדת, בר מצווה,
חתונה, מסיבת רווקים או לחילופין רווקות או סתם לכיף,
מומלץ בחום לתכנן את הדברים מראש
ובצורה מפורטת על מנת שהאירוע הקרב
יהיה בלתי נשכח.
הרי לא כל יום יוצא לנו לחגוג עם חברים קרובים או משפחה
ולכן תחילה מאוד חשוב למצוא שף פרטי לאירועים.

אז מאיפה מתחילים?

כמו בכל אירוע,
יש מספר דברים חשובים שצריך לקחת בחשבון, למשל
מה יהיה נושא החגיגה הקרבה?
כמו כן, כמה אנשים יגיעו, איפה יתקיים המאורע וכמובן,
החלק הבלתי נשכח בכל אירוע נחשב –
מה בתפריט?
פה אני נכנס לתמונה – שף פרטי לאירועים.

טיפ קטן

הודות לניסיון של כמעט 3 עשורים בכל סוגי המטבחים ,
אדע להפיק לכם ארוחה שתתאים לכל אחד מהאורחים שלכם.
רצוי למצוא שף מקצועי ובעל נסיון
ולכן פרט לבדיקה באתר או בעמוד הפייסבוק/ אינסטוש,
חשוב מאוד לבדוק בעיקר המלצות ובנוסף לקרוא ביקורות.
לשוחח עם השף מראש כמובן,
להתייעץ איתו לגבי קהל היעד שמסתמן שיגיע,
ובין היתר, לבנות ביחד תפריט שיספק מענה
לכל אחד או אחת מהמוזמנים / מוזמנות ועם זאת שהתקציב יתאים.
אף על פי שזה חשוב, אין צורך למהר בבחירה,
ההיצע בשוק הוא אינסופי והכי חשוב להרגיש שלמים עם ההחלטה
כי בסופו של דבר הזיכרון שהכי נחקק מאירועים,
לא משנה איזה –  זה ללא ספק האוכל (בחתונות אגב, גם שמלת הכלה)

בחירת השף

כאמור ,
את ההבדל בין שף טוב למעולה תוכלו להרגיש לאחר
חמש הדקות הראשונות של שיחת ההיכרות בדומה לדייט.
כבר אז תחושו אם יש חיבור וזרימה או שצריך לעבור לשף הבא.
איך תדעו? זה פשוט מאוד –
שף מעולה יהיה בעת ובעונה אחת סובלני,
יציע מיד פתרונות לכל שאלה שתעלו בפניו ואגב בחיוך.
בדומה לרופא שידע לזהות בעיה ולתת מרשם נכון,
כך שף מקצועי ידע בדיוק את המתכון לאירוע ללא דופי .
אם מדובר בתפריט טבעוני,
תפריט ללא גלוטן או לחילופין רגישות לאחד מהמרכיבים,
כשרות, סכרת או סתם סלידה מכוסברה (יש כאלה)
לשף מעולה צריך להיות פתרון יצירתי לכל אלו –
ראוי להדגיש שאם זה שף כמוני עם ניסיון ואורח רוח, זכיתם.
אני יכול להתחייב שהפתרון שאתן לכל בעיה שתהיה,
לא יגרעו מאף אורח שלכם הנאה וסיפוק בלתי נשכחים מהארוחה,
אדרבא, ייתכן והם ייהנו אף יותר מכל השאר כי כזה אני, אוהב לפנק,
בעיקר את אלו ש"אסור להם" מלא דברים ונשארים רעבים.

מהלך האירוע

אז בהמשך לשיחתנו ולאחר שראיתם עד כה שטוב בעיניכם..
ואחרי ששריינתם תאריך , מיקום ושעה,
וסגרנו על תפריט הולם שקל וחומר יגרום לכולם ללקק את השפתיים –
עכשיו מתחיל האקשן האמיתי שהוא ה- MONEY TIME!
כשעה וחצי לפני שהאורחים מגיעים,
אתייצב בנקודת הציון שקבענו
ובזמן שאתם תסיימו לארגן את הבית ותקבלו את פני האורחים,
אני אתחיל לעשות את מה שאני עושה כבר כמה עשורים,
הכי טוב שאפשר: אפנק אתכם.
אני אוהב להכנס לביתם ולליבם של אנשים, לקוחות רבים שלי נהיו חברים.

תראו איך המטבח שלכם הופך למל"מ (מטבח לשף מקצועי) 
והקסם יתחיל.
ברוב המקרים השכנים יוצאים להריח קצת אחרי שמתחילים בבישול.

העיקר

החל ממנות הפתיחה המגוונות,
בהמשך המנות הראשונות והעיקריות , התוספות וגם הסלטים וכלה בקינוחים,
ומפני שאני בעל ניסיון רב,
מלבד טעמן המופלא, כל המנות שיוגשו לשולחן יוגשו בצורה אסתטית,
עם תיבול נדיר ובמידות צליה / בישול מושלמות,
מצד אחד בלי לחץ אך מנגד בזרימה מדויקת המסונכרנת עם הקיבה שלכם
כפי שמעולם לא תיארתם שאפשר.
בזמן שאתם מתענגים על כל מנה ,
דעו כי בינתיים, המנה המדהימה הבאה כבר נמצאת בהכנה
ועוד רגע היא בדרך אליכם.

סיכומו של דבר

המשתה הסתיים, לאחר שהמטעמים נטרפו ובטנכם מודה לכם,
בזמן שהכלים מפונים מהשולחן והקינוחים המדהימים שהכנתי
בדרכם לשולחנות, יפים מספיק לצילום והעלאה לאינסטגרם 
לכם לא נותר עוד למה לדאוג .  
הודות לאהבתי לסדר ונקיון, המל"מ (מטבח לשף מקצועי),
יוחזר לכם מבריק,
אפילו יותר מאיך שמסרתם לי אותו בתחילת ההרפתקה שלנו,
וזאת בניגוד לאירוע שהייתם מנהלים בלעדיי.
כל שנותר לכם לעשות עתה, זה לפתוח את המכנס פן יתפוצץ כפתור, לשים רגל על רגל בהנאה,
לשתות כוס יין נוספת,
לקחת עוד ביס מהקינוח ולשבת לכם בכיף עם האורחים שלכם.
אולי לצלם עוד כמה תמונות בלתי נשכחות מהערב המופלא
ולהעביר את כרטיס הביקור הדיגיטאלי שלי בין כולם
כי אחרי ערב איתי, כולם יחפשו סיבה למסיבה כדי שאבוא לבשל גם עבורם.
כזה אני, שף במהותי!!
ולכן שמתי לי למטרה לפנק את כל בני האדם במתנה הכי טובה שיש:
אוכל איכותי, טעים ומעל הכל בלתי נשכח

עמוס באהבה ובשמחה, בכל זאת, זה השם שלי – ששון!! 

מכתבי לקוחות

×

האתר של ששון ישראל

×