תפריט בשרי

למי שאוהב בשר, “על האש” הוא אירוע מרגש. בישראל “על האש” זה ממש כמו קאלט: כל אחד הוא שף בשר לכמה שעות וממש כמו שף, יש לנו את השיטות שלנו, את התפריט, התיבלון המיוחד שלנו, ההכנה שלנו וכמובן, כולם נהנים בסוף ואנו קוטפים מחמאות.

שף בשר טוב לא מתמקד רק ב”על האש”. האירוע שלכם יכול לכלול מנות בשריות ברמת גורמה שאינן קשורות לגריל.

התהליך מתחיל הרבה הרבה לפני הבישול או הנחת הבשר על המנגל.

ראשית, רכישת בשר איכותי, אחסונו בתנאים אופטימליים, השרייתו במרינדה נכונה, תיבולו בכמות המושלמת ולבסוף, צלייתו באופן מדוייק על הגריל וכמובן הנחת הבשר במנה (הדובדבן שבקצפת).

כמעט 3 עשורים בתור שף בשר נתנו לי את הכלים להוציא את זה לפועל: להגיע אליכם ולעשות לכם אירוע בלתי נשכח, עשיר בטעמים ובריחות שלא תשכחו הרבה זמן.

עכשיו זה הזמן שלכם לסגור אירוע שיהיה לא פחות ממושלם, אירוע בו כולם ילקקו את האצבעות. או סתם משהו כיפי שיהיה שיחת היום.

תפריט על האש לדוגמה

ניתן לבצע שינויים, להוסיף או לגרוע מנות.

פוקצ׳ה אפייה במקום עם מטבלים

   מנות פתיחה

  • שיפוד או סטייק פרגית
  • קבבוני בקר / טלה
  • נתח קצבים
  • צ’וריסוס בטעמים
  • צלעות טלה
  • אראייס בקר עסיסי

   עיקריות

  • סלופי ג’ו
  • נתחי אסאדו מעושנים שלמים עם או בלי עצם
  • בריסקט בצלייה איטית
  • פיקניה (שפיץ צ׳אך)
  • אנטריקוט
  • סינטה
  • כטף טלה
  • צלעות טלה
  • פילה בקר
  • המבורגר עסיסי בקר / עוף

   תוספות וסלטים

  • תפו”א מדורה / בטטה מדורה, שום ופטרוזיליה
  • שעועית ירוקה, שום ולימון
  • דלעת צלויה
  • סלט כרוב קולסלאו / חמוץ
  • טאבולה מלא עשבי תיבול
  • סלט עלים, פרי ואגוזים
  • כרובית אפויה, טחינה ועגבנייה
  • חציל מעושן
  • סלט שוק
  • חמוצים
  • טחינה / חומוס(עבודת יד)

לייעוץ אישי והצעת מחיר

מלא/י את הטופס ואחזור אליך בהקדם

רעיונות לתפריט

מכתבי לקוחות

×

האתר של ששון ישראל

×